Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Προ-γνώση ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ποδόσφαιρο

Προ-γνώση ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ποδόσφαιρο

Details:
Πρόγραμμα για το "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ" με ενσωμάτωση του κουπονιού σε πραγματικό χρόνο, δυνατότητες κατασκευής παντός τύπου συστημάτων, αυτόματος υπολογισμός κερδών, εκτυπώσεις δελτίων κ.α. Εύχρηστο πρόγραμμα, σχεδιασμένο πάνω στο κουπόνι για ευχρηστία και πρακτικότητα στις επιλογές.
Οι δυνατότητες, επιγραμματικά : Ενσωμάτωση του κουπονιού σε πραγματικό χρόνο (live) μέσα στο πρόγραμμα με συνεχή ενημέρωση για τα αποτελέσματα των αγώνων ! Πλήρη στατιστικά στοιχεία για κάθε αγώνα (βαθμολογίες, αναλύσεις αγώνων, στατιστικά για σημεία και γκόλ) μέσω Ιντερνετ.
Πλήθος όρων που καλύπτουν και τους πιό απαιτητικούς ! ... δηλαδή όρια σημείων, βασικά συστήματα και ομάδες συστημάτων με όρους, σειρές σημείων και ομάδες σειρών με όρους, πίνακες ποσοστών με όρους, όρια για γκόλ, όρια για Η/Τ, συνεχόμενα, συμμετρικά, εναλλαγές.
Δυνατότητα επιλογής μέχρι και όλων των ειδικών σημείων για κάθε αγώνα, δυνατότητα καθορισμού σταθερών αγώνων και επιλογής όσων υπο-συστημάτων (4άδες, 5άδες κ.τ.λ.) θέλετε. Δυνατότητα δημιουργίας ομίλων αγώνων.
Κάθε όμιλος έχει τις ίδιες δυνατότητες επεξεργασίας όπως και όλο το σύστημα.
Δυνατότητα επιπλέον επεξεργασίας των στηλών με ενεργοποίηση και απενεργοποίηση στηλών σε όμιλο ή ομάδα ή τελική στήλη. Δυνατότητα αλλαγής πολλαπλασιαστών για κάθε στήλη ή για όλες μαζί, ανάλυσης στηλών, εύρεση στηλών με διάφορα κριτήρια, στατιστικά σημείων κ.α.
Υπολογισμός ελάχιστου - μέγιστου κέρδους για όλο το σύστημα, ή για Κ επιτυχημένες προβλέψεις και κατανομή του ελάχιστου - μέγιστου κέρδους ως προς όλες τις δυνατές επιτυχημένες προβλέψεις.
Αλγόριθμοι σύμπτυξης στηλών σε δελτία που εξασφαλίζουν μέγιστη οικονομία δελτίων !
Ειδικοί αλγόριθμοι αυτόματης τροποποίησης των πολλαπλασιαστών ώστε να επιτυχγάνεται κάποιο ελάχιστο κέρδος για το σύστημα !
Δυνατότητα χρήσης έτοιμων μεταβλητών συστημάτων από βιβλιοθήκη με εκατοντάδες τέτοια συστήματα.
Δυνατότητα μετατροπής κάθε συστήματος και κάθε ομίλου σε κάθε ζητούμενο μεταβλητό.
Εκτύπωση των δελτίων σε κάθε εκτυπωτή με δυνατότητα αυτόματου αλλά και χειροκίνητου υπολογισμού των αποστάσεων.
Δυνατότητα επεξεργασίας πολλών συστημάτων μαζί και ταυτόχρονης επεξεργασίας συστημάτων.
Δυνατότητα αυτόματου υπολογισμού του συνολικού κέρδους και εύρεση των στηλών και των δελτίων με κέδρος.

Αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης και ηλεκτρονική βοήθεια που δίνεται μέσα από το πρόγραμμα, για όλες τις λειτουργίες !
Πλήρης Υποστήριξη τόσο στη βασική όσο και στην επαγγελματική έκδοση !


Κωδικας:
-

1 σχόλιο: