Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009

Sleep Dealer 2008 dvdrip xvid
-
-
-
-
-
Είδος : Sci-Fi
Παραγωγής : 2008
Διάρκεια : 89
Χρώμα : Έγχρωμο
Γλώσσα : Ισπανικά, Αγγλικά
Υπότιτλοι : Ελληνικοί.
Σκηνοθεσία : Alex Rivera
Σενάριο : Alex Rivera, David Riker
Πρεμιέρα στην Ελλάδα : 10 December 2008 (France)
Πρωταγωνιστούν : Leonor Varela, Jacob Vargas, Luis Fernando Pena, Emilio Guerrero, Giovanna Zacarias
-
Στο κοντινό-μέλλον,σε έναν στρατικοποιημένο κόσμο που χαρακτηρίζεται από κλειστά σύνορα, εικονική εργασία και ένα παγκόσμιο ψηφιακό δίκτυο που ενώνει το μυαλό και την εμπειρία, τρεις ξένοι διακινδυνεύουν τις ζωές τους για να συνδεθούν ο ένας με τον άλλο και να σπάσουν τους φραγμούς της τεχνολογίας.
Συγκεκριμένα βρισκόμαστε στην Αμερική.
Οι άνθρωποι έχουν στο σώμα τους ενσωματωμένες υποδοχές, στις οποίες συνδέουν διάφορα καλώδια που επικοινωνούν με το νευρικό σύστημα και με τη μία μεταφέρονται σε παγκόσμια δίκτυα και ελέγχουν εργάτες ρομπότ.
Οι Η.Π.Α έχουν τοποθετήσει ένα τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, αλλά όσοι βρίσκονται στην κατάσταση που περιγράψαμε από πάνω μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν έξω από το τείχος, οπότε μια εταιρία εκμεταλλεύεται την κατάσταση και κάνει τα πράγματα δύκολα για τους Μεξικάνους.
Παράλληλα, ο Μέμο Κρουζ, ένας χακερ Μεξικανός που ονειρεύεται να δουλέψει σε μεγάλες high tech επιχειρήσεις, φτιάχνει έναν πομπό με τον οποίο σαμποτάρει διάφορα σήματα απ’όλο τον κόσμο μέχρι που τον ανακαλύπτουν τα μεγάλα μυαλά και η ζωή του θα γίνει λίγο διαφορετική.
-
Κώδικας:
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου