Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Ducktales (season 1)



























20 Επεισόδια Με Ελληνικούς Υπότιτλους - Dvd rip

Total Size: 4.36Gb
Episodes Size: 223mb
Format: Avi
Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Dvd rip

Το Ducktales (ή αλλιώς Παπιοπεριπέτειες) είναι μια Αμερικάνικη κωμωδία κινουμένων σχεδίων δημιουργημένη από τον Καρλ Μπαρκς, τον Τζιμ Μαγκόν και τον Φρεντ Γούλφ για το κανάλι της Ντίσνεϊ. Η σειρά μας δείχνει τις περιπέτειες του Σκρούτζ ΜακΝτακ μαζί με τα ανιψάκια του. Τα ανιψάκια του, που αρχικά ζούσαν με τον θείο Ντόναλντ, τώρα ζουν με τον Σκρούτζ επειδή ο Ντόναλντ πήγε στο στρατό.
Ο Σκρούτζ είναι η πιο πλούσια πάπια στο κόσμο, αλλά πάντα προσπαθεί να βρει τρόπους να γίνει ακόμα πιο πλούσιος. Μερικά επεισόδια της σειράς μας δείχνουν μερικούς ληστές όπως τους The Beagle Boys και την Magica De Spell που προσπαθούν να τον κλέψουν…
Η πρεμιέρα της σειράς έγινε με την μορφή της τηλεοπτικής ταινίας «Οι Θυσαυροί των Χρυσών Ήλιων» που προβλήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 1987.
Στην συνέχεια αυτή η ταινία χωρίστηκε σε 5 μέρη και έγινε ο πιλότος της σειράς.Η Ντίσνεϊ προσδοκούσε πολλά από την σειρά, γιʼ αυτό και έδωσε τα περισσότερα χρήματα που είχε δώσει ποτέ για τηλεοπτική σειρά. Η παραπάνω κίνηση ήταν λίγο ριψοκίνδυνη για την Ντίσνεϊ γιατί όλες οι προηγούμενες σειρές ήταν χαμηλού μπάτζετ. Πολλοί μάλιστα είπαν πως η Ντίσνεϊ ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα της κατά το 1980-1990. Όμως η σειρά έγινε επιτυχία. Τα περισσότερα επεισόδια έγιναν στην Ασία από διάφορες εταιρίες όπως τις: Cuckoo's Nest Studios, Wang Film Productions και την Tokyo Movie Shinsha.
Το 1987-1988 έγινε η πρώτη σαιζόν της σειράς, η οποία αποτελείται από 65 επεισόδια (ο στάνταρ αριθμός επεισοδίων μιας σειράς της Ντίσνεϊ).

Η δεύτερη σαιζόν έγινε το 1989-1990, η οποία ήταν και η τελευταία σαιζόν, αποτελείται από 35 επεισόδια. Έτσι, συνολικά τα επεισόδια της σειρά έγιναν 100, κάνοντας το Ducktales μια από τις μεγαλύτερες σειρές σε διάρκεια για την Ντίσνεϊ.

Η σειρά ήταν αρκετά επιτυχημένη γιʼ αυτό και έγινε μια ταινία ονόματι «DuckTales the Movie: Treasure of the Lost Lamp» και δυο άλλες σειρές, το Darkwing Duck και το Quack Pack. Οι φωνές που ακούγονται στην σειρά είναι των:

Terry McGovern(Σκρούτζ ΜακΝτακ)
Hal Smith (Τζίρο Τζίαρλους)
Tony Anselmo(Ντόναλντ Ντακ)

-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου